ΠΕΝΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΦΑΚΗΣ 250ΓΡ

 

ΠΕΝΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΦΑΚΗΣ 

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ – ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΗ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 73% αλεύρι από κόκκινη φακή*27% αλεύρι καστανού ρυζιού.

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ: Ιταλία.
ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Ιταλία.

Τα ζυμαρικά Explore Cuisine είναι πιστοποιημένα χωρίς γλουτένη και έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Εταιρειών για την Κοιλιοκάκη (AOECS) και της Ομάδας Δυσανεξίας στη Γλουτένη των ΗΠΑ.

ΟΔΗΓΙΕΣ: συνιστώμενος χρόνος βρασμού 8-10 λεπτά.

 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
ενέργεια 1478 kj / 349 Κcal
λιπαρά 1,9 γρ
από τα οποία κορεσμένα 0,5 γρ
υδατάνθρακες 57,8 γρ
από τους οποίους σάκχαρα 1 γρ
φυτικές ίνες 5,1 γρ
πρωτείνη 22,6 γρ
αλάτι <0,01 γρ

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ Πιθανά ίχνη από σόγια. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 

Τα ζυμαρικά από κόκκινη φακή είναι ένα vegan συνοδευτικό πιάτο χωρίς γλουτένη, πλούσιο σε πρωτείνη και ίνες επιπλέον, χρησιμεύει ως μια εξαιρετική πηγή σύνθετων υδατανθράκων.
Τα ζυμαρικά είναι χαμηλά τόσο σε σάκχαρα όσο και σε λιπαρά, γεγονός που τα καθιστά μια εξαιρετική προσθήκη σε μια υγιεινή διατροφή.

Οι κόκκινες φακές περιέχουν μικρότερη συγκέντρωση ινών από τις πράσινες φακές. 

Με περίπου το 30% των θερμίδων τους από πρωτεΐνες, οι φακές έχουν το τρίτο υψηλότερο επίπεδο πρωτεΐνης, κατά βάρος, μετά τη σόγια και την κάνναβη. Οι κόκκινες φακές περιέχουν επίσης φυτικές ίνες, φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β1 και μέταλλα. Επίσης είναι πολύ καλή πηγή σιδήρου (περιέχουν πάνω από το μισό του ημερήσιου επιτρεπόμενου σιδήρου ενός ατόμου).

Το αλεύρι από κόκκινες φακές έχει υψηλή θρεπτική αξία: Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, καθιστώντας το μια εξαιρετική πηγή σύνθετων υδατανθράκων.

Χωρίς γλουτένη: Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους πάσχουν από κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη, ή για όσους απλώς θέλουν να αποφύγουν τη γλουτένη.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.