Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με τις αγορά σας, η παραγγελία ετοιμάζεται την ίδια ημέρα και προωθείται στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ACS και και η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής και για απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές  από 2 έως 4 μέρες.

 Οι παραδόσεις των αγορών σας γίνονται πάντα εργάσιμες μέρες και ώρες μεταξύ 9:00 πμ -18:00.

Το ελάχιστο ποσό για την παραγγελία σας είναι τα 20 ευρώ.

¨Όταν η παραγγελία σας είναι με αξία άνω των 39 ευρώ και έως 2 κιλά βάρους τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ !!!!

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Για παραγγελίες κάτω των 39 ευρώ και κάτω των 2kg η χρέωση είναι 3,5 ευρώ και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα.

Για Παραγγελίες άνω των 2 Kg και ογκώδη πακέτα ,προηγείται συνεννόηση με το κατάστημα. Τηλέφωνο καταστήματος: 2103222901

¨Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

     1 .Στα προϊόντα  που  πωλούνται που προωθούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  αναγράφονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται από την ελληνική και διεθνής νομοθεσία. Για οποιαδήποτε παράλειψη ή παράπονο επικοινωνήστε αμέσως με τον υπεύθυνο του καταστήματος (ηλεκτρονική διεύθυνση).... .για την επίλυση του προβλήματος.

     2. Οι χρήστες και επισκέπτες της ιστοσελίδας μας μπορούν σε αυτή να ενημερώνονται για τυχόν προσφορές μας στην πώληση κάποιων προϊόντων, για  νέα προϊόντα,  για τις τιμές, για  τον χρόνο και τρόπο πληρωμής, για τον τόπο και χρόνο παραλαβής των εμπορευμάτων και για οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά την πώληση και διάθεση των προϊόντων μας μέσω στης ιστοσελίδας μας.  

     3. Δικαίωμα υπαναχώρησης του αγοραστή και επιστροφής των προϊόντος που αγοράστηκε και παραλήφθηκε με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να ισχύσει μόνο αν το αίτημα της υπαναχώρησης διατυπωθεί εγγράφως,  σε αποκλειστική προθεσμία δέκα ημερών από την παράδοση του προϊόντος και υπό τον όρο ότι το προϊόν θα επιστραφεί με δαπάνες του αγοραστή στην ίδια άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε.