ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ 500ΓΡ

ΑΛΕΥΡΙ ΣΟΓΙΑΣ 500 ΓΡ

Το αλεύρι σόγιας παράγεται από την άλεση των φασολιών της σόγιας. Είναι από την φύση του ελεύθερο από γλουτένη. Επιπλέον θεωρείται μια πολύ καλή πηγή φυτικής πρωτείνης, και αυτό το κάνει το αγαπημένο αλεύρι των χορτοφάγων.
Είναι ιδανικό για αρτοπαρασκευάσματα και για γλυκά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 100% αλεύρι βιολογικής σόγιας.
ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ: ΚΙΝΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 1716 kj / 412 Κcal
λιπαρά 21 γρ
από τα οποία κορεσμένα 2,9 γρ
υδατάνθρακες 7 γρ
από τους οποίους σάκχαρα 3 γρ
φυτικές ίνες 19 γρ
πρωτείνη 41 γρ
αλάτι 0,01 γρ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ- ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

Πιθανά ίχνη από ξηρούς καρπούς, αραχίδες, γλουτένη και σουσάμι. Η σόγια είναι ένα κοινό αλλεργιογόνο, επομένως είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί αν έχετε αλλεργία στη σόγια.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο και σίδηρο.
Παρά το ότι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, έχει σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες.

Προσοχή: Το αλεύρι σόγιας έχει μια ελαφρώς πικρή γεύση, η οποία μπορεί να επηρεάσει την τελική γεύση των προϊόντων, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες ποσότητες.

Συμβουλές για χρήση:

Συνήθως χρησιμοποιείται σε μικρές ποσότητες (5-10%) σε συνδυασμό με άλλα άλευρα για να μην επηρεαστεί η γεύση. Το αλεύρι σόγιας είναι χωρίς γλουτένη και απορροφά το νερό καλύτερα από το αλεύρι σίτου, οπότε μπορεί να καταλήξεις με πιο πυκνά/βαριά ψημένα προϊόντα. Η σόγια τείνει επίσης να αποδίδει καλύτερα σε συνταγές με μαγιά από ό,τι σε συνταγές με σόδα.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.