Αρχική
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΒΟΤΑΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
TAXINI-ΒΟΥΤΥΡΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ-ΠΡΑΛΙΝΕΣ
ΠΡΑΛΙΝΕΣ-ΕΠΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΡΠΩΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ 13% DENNREE 750 ΓΡ
ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ 13% DENNREE 750 ΓΡ
ΚΡΕΜΑ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ 750 ΓΡ
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ 13%
ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ζάχαρη ακατεργαστη* ηλιέλαιο* 13% φουντούκια ψημένα *σκόνη αποβουτυρωμένο γάλα* 7% σκόνη ημιαποβουτυρωμένου κακάο* φοινικέλαιο* λεκιθίνη σόγιας* βανίλια μπέρμπον*
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 2349 kj / 564 Κcal
λιπαρά 36 γρ
από τα οποία κορεσμένα 6,5 γρ
υδατάνθρακες 52 γρ
από τους οποίους σάκχαρα 49 γρ
φυτικές ίνες γρ
πρωτείνη 6,2 γρ
αλάτι 0,1 γρ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ- ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ
Περιέχει παράγωγα γάλακτος, λεκιθίνης και φουντούκια. Πιθανά ίχνη φλοιών ξηρών καρπών και σόγιας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η πραλίνα φουντουκιού είναι ένα γλυκό άλειμμα με βάση τον πολτό φουντουκιού και τη σοκολάτα, συχνά με προσθήκη γάλακτος και ζάχαρης. Είναι γνωστή για την κρεμώδη υφή και τη γλυκιά, φουντουκένια γεύση της.
Βασικά συστατικά: Η πραλίνα φουντουκιού συνήθως περιέχει καβουρδισμένα φουντούκια, σοκολάτα, ζάχαρη και γάλα (σε σκόνη ή υγρό).
Παρασκευή: Τα φουντούκια συνήθως καβουρδίζονται για να ενισχυθεί η γεύση τους και στη συνέχεια πολτοποιούνται. Στη συνέχεια, αναμειγνύονται με άλλα συστατικά για να δημιουργηθεί η κρεμώδης υφή και η χαρακτηριστική γεύση.
Χρήσεις: Η πραλίνα φουντουκιού χρησιμοποιείται κυρίως ως άλειμμα στο ψωμί, σε κρέπες, σε γλυκά, ή ως γέμιση σε διάφορα αρτοσκευάσματα.
Γεύση: Η γεύση της είναι γλυκιά, φουντουκένια και σοκολατένια, με μια απαλή και κρεμώδη υφή.
Θρεπτική αξία: Τα φουντούκια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, υγιεινά λιπαρά, βιταμίνη Ε και μέταλλα. Συνοπτικά, η πραλίνα φουντουκιού είναι ένα δημοφιλές γλυκό άλειμμα που συνδυάζει τη γεύση του φουντουκιού με τη γλυκύτητα της σοκολάτας, προσφέροντας μια απολαυστική και ευέλικτη επιλογή για διάφορες χρήσεις στη ζαχαροπλαστική.
Δεν υπάρχουν προϊόντα.