Αρχική
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΒΟΤΑΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΑΛΕΥΡΙ-ΑΜΥΛΑ-ΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΟΥΡΑ
ΑΜΥΛΑ
ΑΡΑΡΟΥΤΙ ΑΜΥΛΟ ΡΙΖΑΣ (ΣΕ ΣΚΟΝΗ) 150 ΓΡ
ΑΡΑΡΟΥΤΙ ΑΜΥΛΟ ΡΙΖΑΣ (ΣΕ ΣΚΟΝΗ) 150 ΓΡ
ΑΡΑΡΟΥΤΙ( ΑΜΥΛΟ ΡΙΖΑΣ) ΣΕ ΣΚΟΝΗ 150 ΓΡ
Χρησιμοποιείται για τις πηκτικές του ιδιότητες ιδίως σε διαφανείς σάλτσες, μαρμελάδες και γλάσα. Έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα πηκτικά μέσα, όπως το corn flour, ο νισεστές κτλ. Εκτός από την ουδέτερη γεύση του, έχει τη διπλάσια πυκνωτική ικανότητα από το απλό αλεύρι, πήζει ακόμα και σε όξινο περιβάλλον (οξέα φρούτων) κι επειδή πήζει σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες, από ότι τα άλλα φυτικά άμυλα, παρουσιάζει μικρότερες πιθανότητες να καεί. Είναι από τα καλύτερα υλικά για να δέσετε μια σάλτσα, μιας και όταν αυτή κρυώσει διατηρεί μια κάποια ρευστότητα.
Για να το προσθέσετε στις παρασκευές σας υπολογίστε 1 κουταλάκι του γλυκού αραρούτι ανά κούπα υγρού.
Λιώστε τη σκόνη σε ίση ποσότητα κρύου νερού και αναμίξτε με τη ζεστή σάλτσα για μισό λεπτό, ώστε να δέσει.
Υπολογίστε περίπου 2 κουταλάκια του γλυκού αραρούτι, αντί 1 κουταλιάς της σούπας corn flour.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Δεν υπάρχουν προϊόντα.