ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΕ ΒΑΖΟ 340gr

ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ
340 ΓΡ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 230 ΓΡ

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Έτοιμο για κατανάλωση γεύμα.
Μετά το άνοιγμα να φυλάσσεται στο ψυγείο και να καταναλώνεται σύντομα. Μην το στραγγίζετε.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 67,6% καλαμπόκι*αλάτι,νερό,χυμός λεμονιού*

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ : E.E ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΟΛΩΝΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 382 kj / 91 Κcal
λιπαρά 1,5 γρ
από τα οποία κορεσμένα 0,2 γρ
υδατάνθρακες 15 γρ
από τους οποίους σάκχαρα 5,2 γρ
φυτικές ίνες 3,2 γρ
πρωτείνη 2,9 γρ
αλάτι 0,32 γρ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το γλυκό καλαμπόκι είναι μια θρεπτική τροφή που μπορεί να ενταχθεί σε μια ισορροπημένη διατροφή, προσφέροντας ενέργεια, φυτικές ίνες και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Το καλαμπόκι περιέχει πληθώρα πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, όπως είναι η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C, ο φώσφορος και το μαγνήσιο.
Το γλυκό καλαμπόκι (Zea mays convar. saccharata var. rugosa), που ονομάζεται επίσης γλυκό καλαμπόκι, ζαχαρούχο καλαμπόκι, είναι μια ποικιλία καλαμποκιού που καλλιεργείται για ανθρώπινη κατανάλωση με υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Το γλυκό καλαμπόκι είναι το αποτέλεσμα μιας φυσικά εμφανιζόμενης μετάλλαξης στα γονίδια που ελέγχουν τη μετατροπή της ζάχαρης σε άμυλο μέσα στο ενδοσπέρμιο του πυρήνα του καλαμποκιού. Το γλυκό καλαμπόκι συλλέγεται όταν είναι ακόμα ανώριμο και παρασκευάζεται και καταναλώνεται ως λαχανικό, σε αντίθεση με το καλαμπόκι αγρού, το οποίο συλλέγεται όταν οι σπόροι είναι ξηροί και ώριμοι Δεδομένου ότι η διαδικασία ωρίμανσης περιλαμβάνει τη μετατροπή της ζάχαρης σε άμυλο, το γλυκό καλαμπόκι αποθηκεύεται ελάχιστα και πρέπει να καταναλώνεται φρέσκο, κονσερβοποιημένο ή κατεψυγμένο, πριν οι σπόροι γίνουν σκληροί και αμυλώδεις.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.