Αρχική
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΒΟΤΑΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΑΛΕΥΡΙ-ΑΜΥΛΑ-ΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΟΥΡΑ
CORN FLOUR ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 300gr
CORN FLOUR ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 300gr
ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ- ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
Τα άλευρα και τα προιόντα των Αγροκτημάτων Παπαγεωργίου είναι αυτό που κυριολεκτικά εννοούμε λέγοντας "παραδοσιακα΄" και αγνά.
Στα άλευρα αναγράφεται πάντα η ημερομηνία άλεσης για να ξέρουμε πάντα πόσο φρεσκοαλεσμένα είναι. Δεν σιτάρονται, δεν τους αφαιρείται το πίτουρο. Είναι ό,τι μας δίνει η άλεση των σπόρων στον πετρόμυλο, χωρίς κάτι να προστεθεί ή κάτι να αφαιρεθεί.
Ποιότητα μοναδική στα προιόντα των ακριτών μας....
ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ Ή ΑΜΥΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ? ΔΙΑΦΟΡΕΣ
Το αλεύρι παρασκευάζεται από ολόκληρο τον σπόρο και περιέχει και πρωτείνες και υδατάνθρακες
Το άμυλο αραβοσίτου παρασκευάζεται από το ενδοσπέρμιο και περιέχει μόνο υδατάνθρακες (χωρίς πρωτεΐνη), επομένως είναι προϊόν ουσιαστικά χωρίς γλουτένη.
Για το λόγο αυτό, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση χωρίς γλουτένη από τα πυκνωτικά αλευριού σε συνταγές.
Συχνά προτιμάται επίσης από το αλεύρι ως πυκνωτικό, επειδή το προκύπτον τζελ είναι διαφανές και όχι αδιαφανές. Είναι επίσης σχετικά άοσμο σε σύγκριση και παρέχει περίπου δύο φορές την πυκνότητα.
ΒΑΣΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ
Το άμυλο αραβοσίτου δεν πρέπει να προστίθεται κατευθείαν σε ένα καυτό υγρό, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει σχηματισμό σβώλων. Αντ 'αυτού, αναμίξτε το άμυλο αραβοσίτου σε θερμοκρασία δωματίου ή ελαφρώς δροσερό υγρό για να σχηματίσετε ένα πολτό και στη συνέχεια ανακατέψτε το στο ζεστό υγρό. Αυτό θα επιτρέψει την ομοιόμορφη κατανομή των μορίων αμύλου αραβοσίτου προτού έχουν την ευκαιρία να διογκωθούν και να ζελατινοποιηθούν.
Οι σάλτσες και άλλα μείγματα που έχουν πυκνωθεί με άμυλο αραβοσίτου δεν πρέπει να καταψύχονται. Η κατάψυξη θα σπάσει τη ζελατινοποιημένη μήτρα αμύλου και το μείγμα θα γίνει λεπτό μετά την απόψυξη.
Δεν υπάρχουν προϊόντα.