Αρχική
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΒΟΤΑΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΖΑΧΑΡΗ-ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ
ΖΑΧΑΡΗ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟΥ RAPADURA 500gr
ΖΑΧΑΡΗ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟΥ RAPADURA 500gr
ΖΑΧΑΡΗ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟΥ RAPADURA 500gr
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ- ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμα Rapadura. Είναι το ιδανικό γλυκαντικό για τα αγαπημένα σας τρόφιμα και ποτά, ενώ προσφέρει υπέροχη γέυση και εξαιρετικά αποτελέσματα στο ψήσιμο.
ΧΡΗΣΗ: Απλά αντικαταστείστε 1 φλιτζάνι βιολογικής ζάχαρης Ραπουνζέλ για 1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη σε όλες τις συνταγές σας.
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 1615 kj / 380 Κcal
λιπαρά 0 γρ
από τα οποία κορεσμένα 0 γρ
υδατάνθρακες 95 γρ
από τους οποίους σάκχαρα 95 γρ
φυτικές ίνες 0 γρ
πρωτείνη 0 γρ
αλάτι 0 γρ
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
RAPANDURA
Η ζάχαρη Rapadura, γνωστή και ως Sucanat, είναι μια ανεπεξέργαστη μορφή ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο. Παράγεται με την εξάτμιση του χυμού ζαχαροκάλαμου, διατηρώντας έτσι τα θρεπτικά συστατικά και τη μελάσα του.
Η Rapadura ξεχωρίζει από την κοινή λευκή ζάχαρη καθώς δεν υποβάλλεται σε λεύκανση και επεξεργασία, διατηρώντας έτσι τα φυσικά της χρώματα και γεύσεις, καθώς και τα θρεπτικά της συστατικά. Είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και περιέχει βιταμίνες όπως A, C, B1, B2, B6, νιασίνη και παντοθενικό οξύ.
Η Rapadura μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της λευκής ζάχαρης σε αναλογία 1:1 σε διάφορες συνταγές, προσφέροντας μια πιο φυσική γλυκιά γεύση και θρεπτικά οφέλη.
H ακατέργαστη ζάχαρη Rapadura αιχμαλωτίζει την γλυκιά ουσία του ζαχαροκάλαμου, βιολογικά. Η συγκομιδή της γίνεται στην Βραζιλία χέρι-χέρι μέδω του Fair-Trade προγράμματος και ξεχωρίζει για το μοναδικό άρωμα καραμέλας και την λεπτή υφή των κόκκων. Αυτή η γευστικότατη καθαρή ζάχαρη διατηρεί ένα όμορφο χρυσό χρώμα και προσφέρει ασύγκριτη θρεπτική αξία.
Η RAPANDURA ΤΗΣ RAPUNZEL
Παράγεται σε φυτείες που υπάγονται στο πρόγραμμα Hand In Hand της Rapunzel, όπου χρησιμοποιείται η βιολογική γεωργία και εξασφαλίζεται δίκαιη αμοιβή για τους παραγωγούς και βελτίωση των συνθηκών ζωής των κοινοτήτων τους. Το ζαχαροκάλαμο κόβεται, καθαρίζεται και πιέζεται αρκετές φορές για να εξαχθεί ο χυμός του, ο οποίος συμπυκνώνεται. Το σιρόπι που προκύπτει αποξηραίνεται και αλέθεται δίνοντας τους χαρακτηριστικούς κόκκους της Rapadura. Η ζάχαρη Rapadura έχει ένα ευχάριστο άρωμα καραμέλας και υψηλό ποσοστό μεταλλικών στοιχείων (πάνω από 1,5%). Χρησιμοποιείστε τη στη ζαχαροπλαστική, επιδόρπια και ποτά.
Δεν υπάρχουν προϊόντα.