ΜΕΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΕΥΤΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ 450gr

ΜΕΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΕΥΤΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ 450 ΓΡ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Νερό και ζάχαρη από τεύτλα -παντζάρι*

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ: ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 1774 kj / 419 Κcal
λιπαρά 0,1 γρ
από τα οποία κορεσμένα 0 γρ
υδατάνθρακες 97 γρ
από τους οποίους σάκχαρα 92 γρ
φυτικές ίνες γρ
πρωτείνη 3 γρ
αλάτι 0,04 γρ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ- ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

πιθανά ίχνη από πιθανά ίχνη απο φιστίκια και σουσάμι.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι η μελάσα
Η μελάσα είναι το σιροπώδες υπόλειμμα από την παραγωγή και την επεξεργασία της ζάχαρης.. Κατά τη διαδικασία παραγωγής, τα ωφέλιμα συστατικά του χυμού μένουν στο σιρόπι που απομένει στο καζάνι, το οποίο στη συνέχεια συγκεντρώνεται.
Η φράση "μελάσσα από παντζάρι" αναφέρεται σε ένα γλυκαντικό που παράγεται από το παντζάρι, συνήθως σε μορφή συμπυκνωμένου χυμού ή σιροπιού. Είναι μια εναλλακτική λύση στο μέλι ή τη ζάχαρη και χρησιμοποιείται σε διάφορες συνταγές, προσδίδοντας γλυκύτητα και ένα ελαφρύ γήινο άρωμα.

Παραγωγή:
Η μελάσσα παντζαριού δημιουργείται από την επεξεργασία του χυμού του παντζαριού, όπου αφαιρείται το νερό για να συμπυκνωθεί η γλυκαντική ουσία.

Χρήσεις:
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές, όπως γλυκά, ροφήματα, και μαρινάδες, ενώ προσφέρει μια φυσική εναλλακτική αντί για επεξεργασμένη ζάχαρη.

Γεύση και άρωμα:
Η μελάσσα παντζαριού έχει μια ελαφρώς γήινη και γλυκιά γεύση που μπορεί να ταιριάξει σε πολλές συνταγές.

Διατροφική αξία:
Όπως και το παντζάρι, η μελάσσα παντζαριού περιέχει θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και μέταλλα, αν και σε μικρότερες ποσότητες σε σχέση με το φρέσκο παντζάρι.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.