ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ,350 ΓΡ(ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ)

 ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ 350 ΓΡ(ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ)
ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ - ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ-ΜΕ ΧΥΜΟ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Στις "ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΕΣ" τα γλυκά κουταλιού φτιάχνονται( τα περισσότερα από αυτά, με λίγες μόνο εξαιρέσεις ) χωρίς νερό - µόνο µε διαλεγµένα φρούτα, ζάχαρη & λίγο χυµό λεµονιού- σε µικρές χάλκινες κατσαρόλες, όπως παλιά, για να κρατήσουν τις υπέροχες γεύσεις των φρούτων του Πάικου. Δοκιμάστε τα σε κρέπες, cheese cake, παγωτό, με δημητριακά ή απολαύστε τα κλασικά στο κουταλάκι...

Διατροφική Δήλωση ανά Nutrition Declaration per100g
Ενέργεια | Energy:820KJ | 193KCal
Λιπαρά | Fat:<0,5 g
εκ των οποίων Κορεσμένα | of which Saturates:0 g
Υδατάνθρακες | Carbohydrates:46 g
εκ των οποίων Σάκχαρα | of which Sugars:43 g
Εδώδιμες Ίνες | Fiber:1,3 g
Πρωτεΐνες | Protein:0,8 g
Αλάτι | Salt:0 g

Συστατικά:
Βύσσινα εκπυρηνωμένα (79%), ανακαθαρισμένος συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ- ΠΑΡΑΔΟΣΗ- ΥΓΕΙΑ- ΝΟΣΤΙΜΙΑ 
 Τα γλυκά του κουταλιού είναι κατα κανόνα καλύτερη διατροφική επιλογή διότι έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στα υπόλοιπα γλυκά. Δεν περιέχουν λιπαρά, ούτε ζωικά ούτε φυτικά.
Αν και περιέχουν αντικειμενικά πολλή ζάχαρη, ωστόσο κανένας δεν μπορεί να φάει περισσότερες από 1-2 μικρές κουταλιές και το πρόβλημα αυτό φαίνεται πολύ μικρό.
Μια κουταλιά της σούπας είναι συνήθως αρκετή για να ικανοποιηθεί η επιθυμία μας για γλυκό και οι θερμίδες που θα πάρουμε από τη μία κουταλιά είναι γύρω στις 100-120 θερμίδες

Για να δούμε συγκεντρωτικά τα πλεονεκτήματά τους 
1. έχουν μηδενική περιεκτικότητα σε λιπαρά και σε χοληστερόλη
2. Έχουν χαμηλότερη θερμιδική  αξία συγκριτικά με τα υπόλοιπα γλυκά
3.Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά (βιταμίνη C, β-καροτένιο)
4.Διατηρούν τις φυτικές ίνες των φρούτων οι οποίες βοηθάνε στη καλή λειτουργία του εντέρου.
Τα γλυκά του κουταλιού ανάλογα με το φρούτο προέλευσης διαφοροποιούνται στα αντιοξειδωτικά, στα φυσικά σάκχαρα και στις φυτικές ίνες που περιέχουν. Ωστόσο, ακόμη και στην περίπτωση των γλυκών του κουταλιού είναι σημαντικό να είμαστε εγκρατείς στην ποσότητα κατανάλωσής τους μιας και το υψηλό περιεχόμενό τους σε ζάχαρη μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα και αύξηση σωματικού βάρους.
Τέλος, για να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τη διατροφική αξία του γλυκού του κουταλιού μπορούμε να προσθέτουμε στην παρασκευή του ξηρούς καρπούς, καρυκεύματα (κανέλα, γαρίφαλο) ή να το συνδυάζουμε με γιαούρτι

Δεν υπάρχουν προϊόντα.